Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η αλήθεια για τους διωγμούς των πρώτων Χριστιανών (Ε' - Υπάρχουν αποδείξεις πως οι Χριστιανοί ήταν πολιτικοί συνωμότες?)



Σε προηγούμενη ανάρτηση γράψαμε πως οι Χριστιανοί διώχθηκαν από ορισμένους Ρωμαίους αυτοκράτορες για "εσχάτη προδοσία" και ως μέλη "μυστικής εταιρείας" που επεδίωκε τη διάλυση του κράτους.
Γεννάται όμως το εύλογο ερώτημα: μήπως το παραπάνω συμπέρασμα είναι αυθαίρετο? Από πού προκύπτει πως ο Χριστιανισμός ήταν περισσότερο μια αντιρωμαϊκή συνωμοτική οργάνωση παρά θρησκευτικό κίνημα?
Καταρχήν η Αυτοκρατορική Αστυνομία σίγουρα θα διέθετε τότε επαρκείς αποδείξεις που δυστυχώς δεν σώζονται σήμερα αφού κάποιοι φρόντισαν να τις εξαφανίσουν! (Φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε ποιους υπονοώ).
Ο Θεός όμως αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Και στην προκειμένη περίπτωση "κλέφτης" είναι οι Χριστιανοί και "νοικοκύρης" η αλήθεια. 
Οι πραγματικές προθέσεις των Χριστιανών ευτυχώς διασώζονται αυτούσιες και ανόθευτες μέσα σε ένα απ' τα Ιερά τους Βιβλία: την Αποκάλυψη! Κι ευτυχώς που οι Χριστιανοί συμπεριέλαβαν το συγκεκριμένο βιβλίο στον Κανόνα της Καινής Διαθήκης γιατί αλλιώς θα είχαν χαθεί οι πολύτιμες πληροφορίες που μας παρέχει...
Τι μας λέει με λίγα λόγια η Αποκάλυψη?
Περιγράφει έναν Πόλεμο μέχρις εσχάτων. Το αίμα ρέει ποτάμι. Απ' τη μια οι Χριστιανοί με ηγέτη τους τον Ιησού. Κι απ' την άλλη η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία με ηγέτης της τον Αντίχριστο-Νέρωνα (το 666 είναι το άθροισμα των γραμμάτων της φράσης "Νέρων Καίσαρ" στα εβραϊκά).
Οι Χριστιανοί καταφέρνουν να συντρίψουν τους Ρωμαίους και εγκαθιδρύουν τη δική τους Βασιλεία. Η Ρώμη ("πόρνη Βαβυλώνα") πυρπολείται κι από πάνω άγγελος Κυρίου ρίχνει μια τεράστια μυλόπετρα για να μην μείνει τίποτα όρθιο. Τη θέση της Ρώμης παίρνει η πρωτεύουσα του Χριστιανικού Βασιλείου, η "Νέα Ιερουσαλήμ"...
Βέβαια, η μάχη που περιγράφει η Αποκάλυψη είναι φανταστική. Δεν έγινε ποτέ. Αλλά απ' την όλη διήγηση αποκαλύπτονται ξεκάθαρα το μίσος των Χριστιανών για τη Ρώμη και το πάθος τους για την καταστροφή της.
Και όλως τυχαίως ξεσπάει επί Νέρωνος (64 μ.Χ.) η μεγάλη πυρκαγιά που καταστρέφει το 1/3 της Ρώμης. Μετά από πολύμηνες ανακρίσεις η Αυτοκρατορική Αστυνομία συντάσσει πόρισμα που χαρακτηρίζει την πυρκαγιά όχι τυχαίο γεγονός αλλά συνωμοτική-τρομοκρατική ενέργεια για την ανατροπή του Νέρωνα. 
Ως ηθικούς αυτουργούς κατονομάζει συγκεκριμένους αριστοκράτες-συγκλητικούς (μεταξύ των οποίων και τον Σενέκα, δάσκαλο του Νέρωνα) και ως εκτελεστικό βραχίωνα την ομάδα των Χρστιανών που ακολουθούσε τυφλά τον Παύλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: